Vrste masaž, ki jih ponujamo v našem salonu

V našem masažnem salonu ponujamo več vrst tajskih masaž in tudi druge vrste masaže. Zato si prav vsakdo lahko najde primerno masažo zase. Pri nas izvajamo sledeče masaže: klasično tajsko masažo, tajsko masažo z aromatičnimi olji, refleksno masažo stopal, tajsko masažo s kokosovim oljem in kremo, tajsko masažo hrbta in ramen, glave in ramen, tajsko masažo Relax, tajsko masažo Nosečka.

Tradicionalna tajska masaža

S pritiskanjem, raztezanjem in z rahlimi kiropraktičnimi prijemi, oživimo delovanje celotnega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene in napete mišice. Uravnovesimo energetsko stanje, kar je osnova za sprostitev, tako telesa kot duha. Redna tedenska masaža nas ohranja v dobri telesni kondiciji in odličnega počutja. Je edinstvena pri lajšanju bolečin po poškodbah, utrujenih mišicah, išijasu in tudi pri revmatizmu.

Tajska masaža z aromatičnimi olji

Aromatična olja, ki jih z rahlo masažo nanesemo na telo, blagodejno delujejo na kožo, lajšajo bolečine pri okrevanjih zaradi raznih poškodb in nesreč (športnih, delavnih, prometnih), utrujenih mišicah, predvsem pa pomirijo in sprosčajo. Priporočamo jo tedensko, predvsem za odpravo stresa in popolno relaksacijo.

Refleksna masaža stopal in dlani

Stopala in dlani so ogledalo našega načina življenja in stanja telesa. Tradicionalna medicina - masaža akupresurnih točk na stopalih in dlaneh-nam omogoča, da uravnovesimo pretok energije in delovanje notranjih organov telesa. S tem izboljšamo vsesplošno dobro počutje, odpornost organizma ter preprečujemo stres in nespečnost. Priporočamo masažo vsake tri dni do dosega dobrega počutja.

Masaža obraza

Vključuje masažo obraza, lasišča, vratnega dela in ramenskega obroča. Z masažo glave sprostimo mišične napetosti in povečamo dotok krvi v glavo, kar povzroči povečano delovanje možganov in bistrejše misli. Zmanjšamo umsko izčrpanost, zmedenost in razdražljivost. Sprostimo zatrdele vratne mišice, ki so največkrat vzrok za nespečnost. Masaža obraza ima, tako kot ostale masaže, tudi kozmetični učinek.

Tajska masaža za nosečnice

Med čakanjem na novorojenčka vam bomo olajšali bolečine v hrbtu in zmanjšali zastajanje vode v telesu. Masaža vpliva na boljše počutje in blagodejno na telo. S tehnikami limfne drenaže bomo vašemu telesu pomagali odvesti odvečno vodo. Priporočamo, da naredite nekaj zase in svoje zdravje ter nas obiščete.

Masaža z organskim arganovim oljem

Novost v naši ponudbi je masaža z organic ARGAN oljem. Arganovo olje je pravi lepotni čudež, saj pomlajuje kožo ter ji vrača naravno vlažnost in prožnost, ker je zelo bogato z vitaminom E. Je močan antioksidant, poleg tega pa se lepo vpija in na koži ne pušča mastnih sledi.

Masažno  olje Gold

Vsebuje čisto zlato v kombinaciji z regenerativnim šipkovim oljem.
Bogata anti-age negovalna formula je namenjena razkošni poživljajoči masaži obraza in telesa, ki kožo ovije z žametno mehkobo in nežnim zlatim sjajem. Po nanosu na kožo zlato aktivira elektrone v celicah kože. Ko so aktivirani, se v koži vspostavijo procesi celične komunikacije (spodbudi se obnova in rast celic), po masaži je koža lepo napeta in prožna, z lepim, naravnim in mladostnim sijajem.
anticelulitna masaža

Tajska masaža hrbta in ramen

Priporoča se za lajšanje bolečin mišic, hrbta, vratnega dela in ramenskega obroča. Počutili se boste kot prerojeni in utrujenost bo postala preteklost. Masaža deluje izredno antistresno in sprostitveno.

Tajska masaža s kokosovo kremo

Kokosova krema dokazano pospešuje metabolizem in delovanje ščitnice ter zvišuje raven energije. Vse to pripomore k hitrejšemu izgorevanju maščobnih zalog in nastajanju mišičnega tkiva. Primerna je za ljudi, ki imajo suho kožo, odlična pa je tudi za po sončenju.
Vse sestavine so naravne in ekološke, tako da je masaža z bio kokosovo kremo primerna za vsak tip človeka in vsako vrsto kože, tako mlado kot starejšo, problematično, razdražljivo.

Tajska masaža s kokosovim oljem

Zakaj je masaža s kokosovim oljem pomembna za telo? Kokosovo olje nima takojšnega učika absorpcije v kožo, zato je mazalni učinek kokosovega olja daljši kot pri drugih oljih. Kokosovo olje pomaga pri kožnih ekcemih, zelo priročno je tudi za nosečnice in mlade mamice. Naravna masažna olja med masažo delujejo blagodejno, sproščujoče in celo zdravilno na telo in kožo, odlično pa je tudi za po sončenju. Kokosovo olje sprosti in pomirja napete mišice v telesu, še posebej pa se prileže po fizičnih naporih ter ob psihični izčpanosti.

Tajska masaža relaks

Ob prijetnem vzdušju vas z glasbo in uporabo naravnih masažnih olj popeljemo v stanje popolnega miru in harmonije. Vaše telo se bo sprostilo, misli pa uravnovesile. Sproščeni in polni energije boste z lahkoto premagovali stres vsakdana. Masaža relaks se priporoča predvsem za odpravo stresa in popolno relaksacijo.